43595
08:50 18.092018

У Чопі затримали двох хасидів, які смертельно травмували дівчинку

Події 1675

p_368507_1_slidertop2Пару, яка вчора вчинила смертельну ДТП поблизу Ужгорода, затримали прикордонники у пункті пропуску «Тиса».

Вчора, 17 вересня,  о 17:45 трапилася  ДТП в селі Нижнє Солотвино, в якій  загинула дівчина з Ужгорода 2003 року народження.

Водій, який збив дівчину, зник з місця аварії, його розшукувала поліція.

До речі, через пішохідний перехід йшло відразу 3 дівчини, 2-м іншим вдалося дивом уникнути зіткнення.

p_368507_3_slidertop2

О 18.40 оперативно-черговою службою Чопського прикордонного загону було отримано інформацію від Національної поліції про розшук двох іноземців, які на трасі «Київ – Ужгород» у районі села Нижнє Солотвино скоїли смертельний наїзд на 15-річну дівчинку та втекли з місця події. Прикмети підозрюваних у злочині було оперативно доведено до усіх пунктів пропуску. Зокрема, поліцейські вказали, що розшукують хлопця та дівчину з числа хасидів. Отримавши таку інформацію, прикордонники посилили контроль і за дві години у пункті пропуску «Тиса» виявили осіб зі вказаними прикметами.

111222 333

Про затримання підозрюваних прикордонники проінформували співробітників ГУНП у Закарпатській області. У подальшому, військові спільно з поліцейськими встановили, що підозрювані є громадянами Німеччини та Ізраїлю. Після вчинення ДТП вони залишили свій транспортний засіб та намагались виїхати за межі України на іншій автівці, яку зупинили перед пунктом пропуску, повыдомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Чопського прикордонного загону.

Завдяки пильності та оперативності дій прикордонників, а також налагодженій роботі співробітників обох структур вдалось завадити втечі з країни підозрюваних у загибелі неповнолітньої дівчинки. Після того, як було складено відповідні процесуальні документи, іноземці вибули з пункту пропуску у супроводі слідчо-оперативної групи Національної поліції.

Відео з місця аварії телеканалу Сіріус:


telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах