4331
15:37 27.062016

У центрі Мукачева патрульні поспілкувались з громадськістю. ФОТО

Події 2048

Сьогодні о 13.00 відбулася зустріч між представниками патрульної поліції Закарпаття та місцевим населення. Така подія пройшла у місті вперше в рамках проекту “Пізнай патрульну поліцію”. Варто зазначити, що подібні зустрічі будуть проводитися щомісяця.

IMG_5009

Їхня мета – це налагодження зв’язку патрульної поліції з громадськістю. Адже під час дискусії кожен бажаючий може отримати відповідь на своє запитання, дізнатися нову інформація, яка його цікавить, поспілкувалися щодо діяльності та роботи патрульної поліції загалом.

Під час зустрічі один з мукачівців порушив проблему зворотнього зв’язку поліції, а також уточнював інформацію щодо своїх громадських прав, запитував деталі складання протоколів під час різноманітних порушень, а також цікавився інформацією щодо існування гарячої лінії.

Інший учасник зустрічі дискутував щодо специфіки та особливостей проведення реформ у силовому блоці, а також побажав патрульним завжди бути приміром для наслідування.

Так, на площі Кирила та Мефодія мукачівці не лише задавали свої запитання, але й охоче робили знімки з патрульними на згадку.

Іванна Бондарук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах