4199
15:03 24.062016

Стихійне лихо із Закарпаття перемістилося на Львівщину

Події 2849

426682_burya_molniya_pole_stixiya_1989x1080_(www.GetBg.net)

Так, вночі на 23 червня над Львівщиною та містом пройшлась велика буря, котра завдала чималих збитків. У Львові блискавка поцілила в дерево, від чого воно і повалилось. Сталось це на вул. Пасічній, і за словами жителів, заряд блискавки був настільки сильним, що залишив по собі обпалені сліди.

Мешканка даної вулиці пані Марія розповідає, що на власні вуха почула, як заряд влучив прямісінько в стовбур дерева, і від сили удару в її помешканні задзеленчали вікна. За словами жінки, добре, що негода панувала саме вночі, бо якби це відбувалось посеред білого дня – могли б бути постраждалі.

Здоровенну липу блискавка і справді розрізала навпіл, і від потужного заряду залишились чорні сліди. Пані Марія зазначає, що в ті хвилини пережила великий страх, і не знала, що робити. На щастя, все обійшлось тільки розваленим деревом.

В той же час Головне управління ДСНС України у Львові надало інформацію про те, що підрозділи не здійснювали жодних виїздів, пов’язаних із бурею, і ніяких викликів про допомогу до них не надходило.

Прес-служба Львівської міської ради повідомляє, що під через негоду, котра відбувалась в ніч з 22 на 23 червня, у місті таким чином впало аж 3 дерева.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах