41793
12:11 8.082018

На Закарпатті стріляли в прикордонника

Події 1830

Прикордонники продовжують нарощувати зусилля у протидії проявам протиправної діяльності на державному кордоні, адже контрабандисти не полишають спроб легкої наживи на незаконних оборудках.

DSC_0799

При цьому порушники для реалізації своїх задумів дедалі частіше намагаються освоювати малі літальні апарати, особливо з метою переміщення тютюнових виробів.

Одну з спроб переміщення товарів за допомогою літальних апаратів виявили учора прикордонники Мукачівського загону поблизу населеного пункту Великий Бичків. Під час несення служби наряд, очолюваний начальником прикордонного підрозділу, зафіксував політ квадрокоптера з території Румунії в Україну. Аби викрити місця можливого злету та посадки безпілотника прикордонники відстежували його переміщення. Невдовзі охоронці кордону зафіксували його посадку на території одного з помешкань. У цей час, до офіцера підбігло троє чоловіків та почали наносити йому удари. Один з чоловіків вистрелив прикордоннику у спину з травматичної зброї.

З метою припинення злочину, до місця події викликано наряд поліції. Двох нападників затримано, особа третього наразі встановлюється. Також вилучено травматичну зброю, з якої, ймовірно, стріляли у прикордонника.

Інформацію про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.345 КК України «Погроза або насильство до працівника правоохоронного органу» внесено до ЄРДР, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах