40628
22:20 13.072018

Закарпатські правоохоронці переймали досвід ведення детективної справи у іноземних колег

Події 1776

Під час зустрічі представників Консультативної місії ЄС з закарпатськими правоохоронцями присутні проаналізували рівень взаємодії прокуратури та поліції, а також обговорили методи покращення у їх співпраці.

37028807_653802254996121_928812091081490432_o

Сьогодні, 13 липня, у Головному управлінні Нацполіції Закарпатської області відбулася робоча зустріч представників мобільного підрозділу Консультативної місії ЄС з правоохоронцями, які мають справу з розслідуванням тяжких злочинів.

Від поліції у нараді взяли участь керівники слідчого управління та управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області.

Присутній на зустрічі старший радник з питань прокуратури Гедімінас Бучюнас наголосив на необхідності налагодження співпраці між правоохоронними органами області. На прикладі взаємодії між прокуратурою та поліцією представник ЄС роз’яснив, що саме має стати запорукою успіху у розслідуванні злочинів.

У цьому контексті присутні торкнулися і питання вдосконалення роботи новоствореного відділу з розслідування особливо тяжких злочинів, тобто детективного підрозділу.

Обговорили і питання реформування правоохоронних органів. Старший радник з питань реформи прокуратури Альона Решетова зазначила, що між прокуратурою та поліцією взаємодія має бути безперервною, адже обидва органи діють у правовому полі і зацікавлені у розкритті злочинів.

Загалом представники місії вже побували у різних регіонах України, де ознайомилися зі специфікою ведення правоохоронцями слідчого процесу. У подальшому іноземні гості проаналізують зібрану інформацію та подадуть свої пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази до Верховної Ради України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах