39517
09:24 22.062018

Ужгородські митники виявили в іномарці тисячі пачок дорогих сигарет

Події 1615

В результаті огляду митники в спеціально виготовленому подвійному днищі автомобіля виявили тютюнові вироби торгової марки «Marlboro» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених цигарок складає 2480 пачок, вартістю 83000 грн.

8041CBDC-6799-4420-A21E-4720701A2FD4

Сьогодні на митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

Громадянин України перетинав кордон зі Словаччиною легковим автомобілем «VOLVO» на іноземній реєстрації.

Прибувши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду, повідомила «Карпатському об’єктиву» ДФС у Закарпатській області.

Таким чином, громадянин скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, з використання спеціально виготовлених тайників.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правили цигарки та автомобіль вилучено.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах