3592
22:34 13.062016

Закарпатські правоохоронці розшукують свідків смертельної ДТП

Події 2774

Правоохоронці просять відгукнутись очевидців смертельної ДТП, яка сталася поблизу с. Кольчино Мукачівського району.

pod-mukachevym-proizoshlo-smertelnoe-dtp_2 (1)

Нагадуємо, 9 червня, поблизу с.Кольчино Мукачівського району сталася ДТП. Зіткнулися автомобіль марки «Хонда» на дніпровських номерах і ВАЗ 2172 закарпатської реєстрації. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей.

Наразі триває розслідування. Працівники поліції встановлюють причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Правоохоронці звертаються до очевидців та свідків зазначеної дорожньо-транспортної пригоди. Якщо ви володієте інформацією стосовно ДТП чи маєте відео з місця пригоди, прохання повідомити в поліцію за телефонами: “102” або (03131) 2-23-32.

Також правоохоронці звертаються до власників автівок з відеореєстраторами, які проїжджали у проміжок часу з 11:10 до 11:40 9 червня допомогти в розслідуванні та надати відео правоохоронцям, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах