ko.net.ua

Ужгородські прикордонники виявили тайник з цигарками в автомобілі українця

Сьогодні вночі під час огляду легкового автомобіля «Renault Scenic» прикордонники пункту пропуску «Ужгород» виявили тайник, облаштований для незаконного переміщення цигарок, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Чопського прикордонного загону.

У ході перевірки транспортного засобу, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили ознаки, які свідчили про можливе переобладнання його конструктивних особливостей. Отож, прикордонники спрямували легковик на поглиблений огляд, у ході якого спільно з фіскалами виявили під сидіннями спеціально виготовлений тайник. Доступ до нього став можливий після демонтажу передніх сидінь, декоративної обшивки днища автомобіля та металевих пластин. У сховку 38-річний українець намагався перемістити через кордон 716 пачок цигарок різних марок.

Як результат, контрабандні цигарки загальною вартістю понад 21 тисячу гривень та легковий автомобіль «Renault Scenic» 2012 року у нашого співвітчизника вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату склала 273 425 гривень.