31212
10:35 5.122017

На Березнянщині в ДТП загинула жінка-водій, її діти та пасажир – у лікарні

Події 1989

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула мешканка Великого Березного, а її діти та ще один пасажир опинилися на лікарняних ліжках. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

PM222image001

Вчора, 4 грудня, близько 14:00 на відрізку дороги у селі Мирча Великоберезнянського району трапилася аварія. 40-річна мешканка селища Великий Березний, рухаючись на власному авто «Peugeot-406», при в‘їзді у село Мирча, не впоралася з керуванням, з‘їхала у кювет та допустила зіткнення з деревом. В результаті аварії водій загинула на місці. У авто крім неї перебували також її діти – 19-річний хлопець і 12-річна дівчинка – та ще один 19-річний пасажир. Вони отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані до районної лікарні. Сьогодні їх направили на додаткове обстеження до обласної лікарні.

За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Автомобіль доставили на арештмайданчикВеликоберезнянського відділення поліції. У справі триває досудове слідство, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM631image002 PM780image003

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах