31158
09:25 4.122017

На трасі Київ-Чоп через снігопад обмежили рух

Події 1745

Через сильний снігопад обмежили рух великовагового транспорту на автошляху М06 Київ-Чоп у межах Закарпатської області. Легкові авто можуть проїжджати без перешкод. Про це повідомили у прес-центрі ДСНС області.

_99043545_img_3417_1_

За повідомленням відомства, це зробили для того, щоби не допустити виникнення заторів, а також, щоб оперативно розчищати дороги від снігу.

Як повідомили ВВС Україна у прес-службі ДСНС Закарпатської області, станом на 7 годину ранку зі снігових заторів було відбуксовано 22 вантажні автомобілі.

Водії вантажівок на цьому напрямку обігріву не потребують, через те, що температура повітря не є низькою, додали у відомстві.

Через сніг утворилися затори на Абранському перевалі Воловецького району, там і далі буксують автомобілі.

За інформацією ДСНС, надвечір машини розвертало і на об’їзній дорозі Ужгорода, через що там утворився невеликий затор. Рятувальники відбуксували вантажівку, зараз автомобілі рухаються цим автошляхом в нормальному режимі, додали у відомстві.

Такий “Краз-6510” використовують рятувальники у разі потреби допомоги водіям на дорозі

Для допомоги водіям на автошляхах Закарпатської області працюють шість одиниць техніки та 24 рятувальники.

Також через негоду в ніч з 3 грудня на 4 грудня знеструмлено 88 населених пунктів у Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

У ДСНС уточнили, що без світла залишилися 41 місто та село у Львівській області, 30 – у Закарпатській та 17 у Волинській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах