29973
15:32 6.112017

Поліція Закарпаття зупинила трьох п’яних водіїв: після рибалки, святкування Дня народження, і одного з мечем

Події 1420

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулі вихідні працівники поліції задокументували в Берегівському та Ужгородському районах.

13415654_10206566966997989_4256918292074741290_o

Удосвіта в селі Барвінок Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль «Volkswagen Trаnsрortер», який стояв на узбіччі майже в кюветі. Поліцейські зупинились, аби поцікавитись, що сталося, чи не потрібна водієві допомога. Керував мікроавтобусом житель Ужгорода, який розповів, що повертається з риболовлі та пробив колесо. Під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Однак пройти медосвідчення чоловік відмовився, хоча й зізнався, що вживав алкогольні напої. Водійського посвідчення чоловік не має взагалі. На правопорушника працівники поліції склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й без посвідчення водія.

Іншого п’яного за кермом співробітники ГРПП зупинили вночі на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Сюрте Ужгородського району. На автомобіль надійшло кілька скарг від інших учасників дорожнього руху. Працівники групи реагування патрульної поліції виявили й зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», в якому їхала компанія з пяти чоловік. Усі з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Водій, житель села Холмок, зізнався, що вони їдуть зі святкування дня народження, де вживали алкогольні напої. Драгер виявив у водія 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, машину передали тверезому водієві.

У поліцію Берегівського району зателефонував житель району й повідомив про те, що житель села Мужієво погрожує йому фізичною розправою. При цьому заявник вказав марку автомобіля, на якому пересувається правопорушник. Працівники групи реагування патрульної поліції прибули в село, де виявили вказаний автомобіль «Skоdа Yetі». Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження освідування відмовився. Під час огляду машини поліцейські виявили в салоні предмет, схожий на меч. На водія склали відповідні адмінпротоколи, машину доставили на спецмайданчик поліції, а вилучений меч відправили на експертизу.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах