ko.net.ua

Відео обшуку складських приміщень в Ужгороді, де звичайні труби перетворювались на рулони з цигарками

Обшук складських приміщень по вулиці Болгарській, що в Ужгороді, здійснюється від учора співробітниками оперативного-розшукового відділу «Ужгород» спільно з прикордонниками Чопського загону та  фіскальною службою.
В  результаті слідчих дій в асбестових трубах, перероблених кустарним способом під рулони паперу, виявлено значну кількість цигарок. Частина тютюну ймовірно контрафактного виробництва під виглядом румунських «D&B», частина – акцизний «Rothmans».  Наразі із майже сотні труб розібрано трохи більше половини. Кількість тютюнових виробів встановлюється.
Читайте також: В Ужгороді виявили незаконні місця зберігання тютюнових виробів
Крім цього, на складі виявлено станки, приладдя та технічні засоби, за допомогою яких звичайні труби перетворювались на рулони, щільно«нашпиговані» цигарками. Горе-майстри досить сумлінно підійшли до процесу виготовлення  цих конструкцій, демонструючи високий рівень «професіоналізму». Оперативники продовжують різного роду заходи, спрямовані на з’ясування всієї ланки протиправної діяльності, починаючи від виготовлення цигарок і до встановлення точок збуту.

Прес-служба Чопського прикордонного загону