287
14:45 5.042016

На Ужгородщині зіткнулись рейсовий автобус та легковик. ФОТО

Події 3143

PM952image002На відрізку дороги між Ужгородом та Мукачевом трапилась ДТП. Зіткнулись рейсовий автобус та легковик. Є потерпілі…

Вчора в Ужгородському районі, неподалік с. Дубрівка, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля саме здійснював маневр розвороту. Але не оцінив дорожню ситуацію, не надав перевагу в русі автобусу, який рухався в напрямку м.Ужгород, і зіткнувся з ним. Внаслідок зіткнення водій легковика отримав численні ушкодження та був доставлений непритомним до реанімаційного відділення лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. В рамках даного провадження вже призначено ряд експертиз, а саме експертизу на встановлення технічного стану автомобілів, трасологічну та судово-медичну експертизу, для встановлення тяжкості отриманих внаслідок аварії тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування, інформація Ужгородського відділу поліції.

PM352image004

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах