28484
09:48 29.092017

На Ужгородщині затримали двох турків

Події 1738

Відомо, що охорона державного рубежу найефективніша у тому випадку, коли до спільної справи, окрім прикордонників, долучаються громадські формування та місцеві жителі.

1111

Черговим свідченням цьому стало затримання військовослужбовцями Чопського загону двох нелегалів, яких вдалось затримати завдяки інформації, своєчасно одержаній від мешканців прикордоння, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Чопського прикордонного загону.

Так, сьогодні надвечір дільничному інспектору прикордонної служби відділення «Оноківці» місцеві повідомили, що біля загороджувального паркану, який захищає державний кордон, помітили двох незнайомих чоловіків. Звісно ж, прикордонники зреагували миттєво та вислали у вказане місце групу реагування. Вона й затримала двох громадян Туреччини, які саме намагались подолати паркан та дістатись сусідньої Словаччини. Наразі, правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів.

У подальшому, їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах