28416
18:56 27.092017

Щойно на митному посту «Ужгород» вирахували журналіста, який намагався вивезти сигарети та бурштин

Події 3819

Закарпатські митники виявили цигарки та бурштин, які українці приховали у автомобілі та особистих речах

IMG_4362

Щойно на митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України тютюнових виробів та бурштину. Перемісти товари через митний кордон намагались двоє громадян України. Варто зазначити, що в одного з них при собі було посвідчення журналіста одного з видань Закарпатської області.

Громадяни на митний пост заїхали автомобілем «MITSUBISHI GRANDIS» із іноземною реєстрацією та прямували в Словаччину.

IMG_4359

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення поглибленого митного огляду. Відтак у спеціально виготовлених сховищах та дорожній сумці працівники митниці виявили приховані від митного контролю цигарки торгових марок «Rothmans», «NZ», «Jin Ling» та бурштин. Наразі точна кількість цигарок та вага бурштину встановлюється.

IMG_4349

Попередньо зазначені дії кваліфікуються за ознаками порушення митних правил, а саме переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Вирішується питання зі складанням протоколу про порушення митних правил.

IMG_4361

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах