ko.net.ua

У Перечині говорили про набір до лав патрульної поліції

6 вересня у Перечинському районному відділі поліції відбулася прес-конференція за участю командира батальйону Управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево Департаменту патрульної поліції Володимира Грубаря та старшого інспектора з особливих доручень відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП Нелі Тішкової.

Вони розповіли про набір до лав патрульної поліції та сектору безпеки дорожнього руху (БДР), його роботу, яка здійснюватиметься на території Перечинського району.

 – Розширюємо штат на 80 чоловік. Планується дорожня поліція, яка охопить траси міжнародного значення. А також розширюється відділ БДР. Його штат збільшиться на 9 чол., – повідомив Грубарь.

Хто хоче працювати у патрульній поліції, може звернутися в УПП в Ужгороді. Заробітна плата від 8 тис.грн.

Тішкова зауважила, що набір триває на постійній основі, оскільки основна мета – вибрати кращих з кращих: «30 людей, яких ми набрали, проходять навчання. Після того знову робимо донабір і знову буде навчання. Оберемо найкращих».

На заході був присутній начальник Перечинського райвідділу поліції ГУНП в Закарпатській області Віктор Томаш, представники органів місцевого самоврядування, органів державної влади, навчальних закладів, журналісти. Їх цікавило проведення у навчальних закладах Перечина профілактичних бесід із школярами, а також заміна застарілих, недоцільних дорожніх знаків тощо.

Тетяна Грицищук, фото автора

На фото (зліва – на право): Віктор Томаш,Володимир Грубарь, Неля Тішкова