ko.net.ua

П’яні водії скоюють ДТП та чинять опір поліції

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували у Великоберезнянському та Свалявському районах.

У селі Голубине Свалявського району вчора післяобідньої пори сталася незначна ДТП: автомобіль «ВАЗ-2106» ударив ззаду мікроавтобус «Volkswagen». Коли на місце події прибув наряд групи реагування патрульної поліції, то з’ясував, що водій «шістки», житель Сваляви, перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Чоловік визнав, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. В присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол і відсторонили від керування.

У Великому Березному патрульні зупинили вночі автомобіль «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав жодних документів на право керування даним автомобілем і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушник спробував чинити опір правоохоронцям. Його доставили до районної лікарні, але він категорично відмовився проходити медосвідчення. На нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, без належних документів і за непокору працівникам поліції (ст.185 КУпАП). Машину затримали на штрафмайданчик.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.