26842
19:35 21.082017

Трембіти кликали на Синевир, а рятувальники закликали дотримуватись правил пожежної безпеки

Події 1545

19 серпня в рамках святкування  фестивалю «На Синевир трембіти кличуть», що традиційно проводиться у селі Синевирська Поляна Міжгірського району, рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”.

IMG_1049Покликанням цієї просвітницької акції є роз’яснення питань безпеки життєдіяльності та популяризація професії пожежного-рятувальника серед населення.

Рятувальники роз’яснювали гостям фестивалю основні протипожежні правила та заходи безпеки під час відпочинку на природі, у лісі та на водних об’єктах. Усі охочі мали змогу ознайомитися з тактико-технічними характеристиками пожежного автомобіля та  спорядженням вогнеборців, а також  дізнатися в яких випадках використовується те, чи інше обладнання.

Загалом, усе, що побачили та почули присутні під час заходу є дуже повчальним та неодмінно має досягти головної мети заходу – зосередити увагу громадян на необхідності дотримання правил безпеки, вмінні правильно діяти при будь-яких надзвичайних ситуаціях, для того, аби зберегти своє життя та, за необхідності, надати допомогу тим, хто її потребує.

 

 

                                                                                  У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах