26679
12:38 17.082017

На Великоберезнянщині затримали п’ятьох осіб, які скоїли незаконну врізку в нафтопровід

Події 3218

Вчора зранку в селі Сіль Великоберезнянського району затримано групу із 5 осіб, які крали солярку з нафтопродуктопроводу.

82cb8613

Поліція розпочала за даним фактом розслідування.

16 серпня, близько шостої години ранку в поліцію Великоберезнянського району надійшло повідомлення зі служби охорони ДП «Прикарпатзахідтранс» про виявлення незаконної врізки в нафтопровід. На місце події – в село Сіль негайно виїхала група реагування патрульної поліції.

Під’єднаний до врізаного в трубу краника шланг високого тиску привів правоохоронців до приватної оселі в селі Сіль майже за два кілометри. Власники будинку встановлюються.

Спільними зусиллями поліцейських і працівників охорони було затримано групу з 5 чоловік, які скоїли незаконну врізку в нафтопровід. Серед затриманих – троє жителів Ужгорода, один місцевий і один житель сусідньої Львівської області. Серед них є й раніше судимі за майнові злочини.

У затриманих вилучено спеціальне обладнання для перекачки солярки та мікроавтобус «Мерседес», в салоні якого виявили бочки із соляркою. Аналогічні бочки знайшли і в будинку. Загалом було виявлено близько 18 тонн краденого дизпалива.

Поліція розпочала за даним фактом розслідування. У діях чоловіків вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст.292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об’єктів магістральних нафтопродуктопроводів) і ст.185 ККУ (Крадіжка). З затриманими працюють слідчі. Повідомив «Карпатському об’єктиву» відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах