267
16:30 26.032016

Під час ранкової пробіжки розстріляли екс-начальника Закарпатського УБОЗу. ФОТО, ВІДЕО

Події 1776

У Запоріжжі розстріляли екс-начальника УБОЗ закарпатської міліції Миколу Кулітку.

goovnu_729x547-700x525

Під час ранкової пробіжки колишній керівник відділу запорізької міліції з боротьби з економічною злочинністю отримав кілька кульових поранень.

Микола Кулітку, колишнього керівника обласного відділу з боротьби з економічною злочинністю, розстріляли на перехресті вулиць Лермонтова і Набережна у Запоріжжі. Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на власні джерела.

Як повідомили УНІАН у керівництві ГУ Нацполіції в Запорізькій області, злочин було вчинено сьогодні, 25 березня, близько 6:30 у Вознесенівському (Орджонікідзевському) районі Запоріжжя.

«За попередніми даними, імовірно стріляли з автоматичної зброї. Постраждалого госпіталізовано у вкрай тяжкому стані. На місці події працює оперативно-слідча група. Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство», – повідомило джерело.

На сайті ГУ НП в Запорізькій області відділ комунікацій повідомив, що «25 березня 2016 року о 6:35 з перетину вулиць Лермонтова і Набережної до лікарні було доставлено 45-річного жителя обласного центру з вогнепальними пораненнями».

Попередня правова кваліфікація події – 1 ч. ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

За інформацією запорізької поліції 45-річного постраждалого з вогнепальними пораненнями доставили до лікарні. Обставини отримання потерпілим поранень встановлюються. Правоохоронці попередньо кваліфікують подію як замах на вбивство (ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

За інформацією місцевих ЗМІ, Миколу Кулітку було розстріляно під час ранкової пробіжки. Він отримав шість поранень, два з яких – у голову.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах