2557
14:46 24.052016

У Львові ДТП: постраждало 7 людей, серед яких закарпатці. ФОТО

Події 1311

p_140779_1_gallerybigСьогодні, 24 травня, о 01:54 на перехресті вулиць Дорошенка й Словацького у Львові зітнулися два легкових автомобіля – «Volvo 440» та «ВАЗ-2101».

За попередньою інформацією, водій «Жигулів», керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора, пише Магнолія.

Внаслідок автозіткнення постраждали семеро осіб – двоє водіїв, 36-річний пасажир іномарки та четверо пасажирів ВАЗ – двоє чоловіків та двоє жінок – мешканці Львівської та Закарпатської областей. З травмами різної тяжкості потерпілі були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, проводиться досудове розслідування, повідомляє прес-служба львівської міліції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах