2482
17:02 22.052016

За «зняття порчі з сім’ї» закарпатка віддала шахраям 40 тис. грн

Події 1773

55eeed2df0029Дві невідомі жінки ошукали 21-річну дівчину. За «зняття порчі з сім’ї» мешканка Мукачівського району віддала злодійкам майже 2000 євро, 1000 гривень та золото.

Вчора на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від 44-річної мешканки с.Ключарки, що на Мукачівщині. Жінка повідомила, що її дочку ошукали дві невідомі жінки.

Шахрайки ввійшли в довіру дівчини, обіцяючи їй та всій її сім’ї добробут та благополуччя. Для цього, зі слів «помічниць», необхідно було зняти порчу, накладену на родину. За таку поміч і ціна виявилася немалою – довірлива дівчина віддала всі заощадження та золоті прикраси. Загальна сума збитку склала близько 40 тисяч гривень.

Правоохоронці звертаються до мешканців краю із проханням бути обережними. Не впускайте до своїх домівок чужих та підозрілих осіб. Адже, як свідчить практика, під приводом продажу меду, прохання розміняти гроші, а тепер – і «зняти порчу», на гачок аферистів потрапляють чимало громадян, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах