2395
14:00 20.052016

Як хустські заробітчани дівчат за викликом замовляли

Події 4892

Сьогодні користувачі всесвітньої мережі можуть скористатися у віртуальному просторі будь-яким сервісом.

5009411_4054077_16167940_12909206_12515716_1333523

Звісно, не знаючи, хто знаходиться по той бік монітору, легко натрапити й на шахраїв. Скажімо, неіснуючі інтернет-магазини або крадіжки грошей із банківських карток уже давно нікого не дивують. Утім, виявляється, є й такі спритники, які умудряються здійснити онлайн-пограбування, пропонуючи довірливим краянам послуги інтимного характеру. Саме таким чином на гачок невидимого сутенера, зокрема, потрапили троє мешканців Хустщини, котрим забажалося любощів.

«Заробітчанська» проблема

Заробітчанство – проблема для Закарпаття не нова. Чоловіки нерідко, не маючи вдома роботи, виїжджають на заробітки за кордон, і частина з них буває вдома всього кілька тижнів на рік, як правило, на Різдво та Великдень. Знаходячись далеко від дружин, ласі на кохання краяни вже звикли користуватися послугами повій, бо, як кажуть самі ж, довго утримуватися від інтиму шкідливо для здоров’я.

Слід зазначити, що згідно зі статистикою, саме через високий відсоток трудової міграції наша область вже майже десятиліття є лідером в Україні за кількістю ВІЛ-інфікованих та хворих на різні венеричні недуги. На жаль, добре розважившись із дівчатами за викликом за кордоном, не користуючись при цьому засобами безпеки, «благовірні» закарпатці потім «нагороджують» цілим букетом захворювань ще й своїх дружин.

Утім навіть удома деяким донжуанам сімейного ліжка замало… тож вони починають шукати гострих відчуттів і за першої ж нагоди охоче стрибають у гречку.

– До мене звернулися троє заробітчан. Двоє з них із сіл району, один – із Хуста. Чоловіки працювали в Чехії, де звикли користуватися послугами повій. При цьому стверджували, що «сервіс» там чесний і якісний, – зазначив адвокат Роман. – Однак цього не можна сказати про нашу область. Днями їх «розвели» на 400–800 гривень кожного. Звичайно, потерпілі обурені діями сутенера, який шляхом обману заволодів їхніми грошима. Тому закликаю правоохоронців долучитися до пошуків псевдозвідника, адже в будь-якому разі його вчинок є протиправним.

Кохання за гроші… на телефонний номер

На жаль, до поліції жоден із потерпілих так і не звернувся. Про це повідомила речник Хустського міськрайвідділу Агнеса Куртяк.

– Заяв про подібні злочини до нас не надходило. Однак закликаємо краян, які стали жертвами секс-шахрайства, негайно повідомляти правоохоронців. Деталі таких пікантних випадків не розголошуються, тож про власну безпеку потерпілі можуть не турбуватися, – наголосила пані Агнеса.

І справді, самі «мисливці» за коханням найбільше бояться офіційного розголосу, оскільки всі троє одружені й не хочуть, аби про їхні «подвиги» дізналися дружини.

– Я люблю свою жінку, однак хотілося адреналіну, новизни. Тому якось днями набрав у пошуку «Проститутки в Хусті» й натрапив на сайт інтимних послуг. За «каталогом» обрав собі одну з дівчат. Мені вона справді сподобалася. Зателефонував за вказаним номером. Відповів приємний жіночий голос, і ми домовилися про зустріч. Однак через хвилин п’ять зі мною телефоном (із іншого номера) зв’язався чоловік, який назвався Іваном. Він представився «господарем» хустських повій. Зазначив, що маю переказати йому на мобільний 800 гривень. Я відмовився, зауваживши, що це багато й таких грошей не маю, можу скинути 600. Сутенер погодився, але повідомив, що за таку ціну буде гірша дівчина. Мене це влаштовувало, просив тільки, аби була молодою та гарною. Тож після згоди я перевів кошти за вказаним номером і зателефонував Івану. Він сказав, щоб я чекав на нього з дівчиною в центрі, за 15 хвилин обіцяв привезти її. Простояв я так кілька годин, але ні Івана, ні проститутки не було. Більше того, номер звідника більше не відповідав, – розповів Дмитро, один із потерпілих.

Таким же обманним шляхом грошовий приз сутенер отримав і від інших жертв. Можливо, їх було навіть більше, але інші поки що про свої походеньки мовчать. До речі, у всіх трьох випадках незнайомець представлявся Іваном.

Чи вдасться відшукати спритника, не відомо, адже успішність пошуків залежить від бажання самих потерпілих викрити незаконний канал шахрайства та торгівлі людьми.

Марина АЛДОН

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В пункті пропуску «Лужанка» викрили чергову спробу незаконного перетину кордону
12:27
П'ятеро закарпатців намагалися поза пунктами пропуску потрапити в Румунію
11:01
Закарпатські гандболісти розпочали сезон матчами з чемпіоном України
18:04
Надію Дьолог, парафехтувальницю, срібну призерку Паралімпіади-2024, та її тренерку Оксану Рапинець відзначили високими державними нагородами
14:31
Ужгородський скансен запрошує на виставку «ТОРБИНА СПОВНЕНА НАДІЇ»
14:13
Медалі всіх ґатунків у закарпатських гвардійців. Фото
13:10
Власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів Закарпаття понад 155 млн гривень
11:17
Закарпатців запрошують до вищих військових навчальних закладів
10:10
Зміни цін на продукти харчування на споживчому ринку Закарпатської області
16:50
В Ужгороді почали видавати пільгові транспортні картки
16:22
Всі новини