ko.net.ua

До дітей в обласну установу виконання покарань навідались держслужбовці з подарунками

Щорічно, 1 червня світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей. Цього ж дня неповнолітніх дітей, які перебувають в Закарпатській установі виконання покарань № 9 Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області привітали працівники цієї установи, а також представники Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління молоді та спорту облдержадміністрації та Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області.

До свята діти отримали в подарунок спортивний інвентар від начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Віталія Ерфана та солодкі подарунки від начальника відділу методичного забезпечення соціальної роботи  Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Сокача.

Також на базі обласної установи виконання покарань проведено інформаційно-виховний захід з питань реалізації і захисту прав дитини та попередження шкідливих звичок серед дітей, які утримуються в установі виконання покарань.