23008
17:27 26.052017

Жителі Берегівщини розповіли Роману Стефанишину, як розкриваються злочини в їх районі

Події 1858

На виїзному прийомі громадян начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Романа Стефанишина були обговорені найрезонансніші справи в районі за останній час

18670874_444680879241594_6136371767804040722_n

Сьогодні, 26 травня, в Берегівському відділі поліції пройшов виїзний прийом громадян очільника Закарпатської поліції Романа Стефанишина. З проханням надати консультацію щодо вирішення особистого питання звернувся лише один житель Берегівщини, решта охочих зустрітися з керівником – учасники резонансних кримінальних справ в районі. Крім цього, на прийом прийшов міський голова Берегова Золтан Бабяк.

До Романа Стефанишина звернувся чоловік з проханням проконсультувати, як утворити громадську організацію. Таку ініціативу берегівчанина вже розглянули у міській раді, проте мотивовано відмовили. Головний поліцейський області пояснив заявнику, що при створенні громадського об’єднання обов’язково потрібно вказувати мету його формування. Роман Стефанишин порадив визначити цілі та пріоритети майбутньої організації та спробувати звернутися до міськради ще раз.

Читайте також: На Закарпатті намагалися влаштувати чергову провокацію, спрямовану на розпалювання міжнаціональної ворожнечі

Троє громадян прийшли, щоб обговорити розкриті резонансні злочини в районі. Потерпілі хотіли особисто розповісти очільнику поліції краю про проведення слідства, свої враження від людей у формі, виділити позитив, який помітили.

З міським головою Берегова Золтаном Бабяком Роман Стефанишин поспілкувався про напрацювання поліції та міської влади в питаннях забезпечення порядку в місті.
Наступний виїзний прийом громадян Роман Стефанишин проведе в Міжгірському відділенні поліції та поспілкується з громадою їх району.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах