22830
19:51 22.052017

Чергова партія закарпатських резервістів пройде навчальні збори у бойовій бригаді

Події 1285

На початку червня із Закарпатського обласного військового комісаріату на навчальні збори до 10 окремої механізованої бригади відправляться резервісти оперативного резерву першої черги.

unnamed (6)Більшість з них мають досвід участі в антитерористичній операції на сході України. Відправка відбудеться відповідно до Плану призову резервістів оперативного резерву першої черги Збройних Сил України на навчальні збори протягом 2017 року.

Тридцятиденні збори сплановано провести у два етапи:

– перший етап, тривалістю 15 діб, проводитиметься з метою удосконалення (відновлення) навченості резервістів за військово-обліковими спеціальностями під час індивідуальної підготовки: офіцерів-резервістів – на відповідних курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації при ВВНЗ, резервістів дефіцитних спеціальностей сержантського і рядового складу – у навчальних центрах. Резервісти недефіцитних спеціальностей та ті, що були звільнені у кінці 2016 року підготовку будуть проходити безпосередньо у військовій частині;

– другий етап, тривалістю 15 діб, який проводитиметься у складі основних бойових штатних підрозділів бригади безпосередньо під час відновлення її боєздатності на визначеному загальновійськовому полігоні.

До участі у навчальних зборах в обов’язковому порядку залучаються резервісти вказаної військової частини. Крім цього резервісти інших військових частин також мають нагоду відновити свою військову майстерність та зустрітися з бойовими побратимами.

Нагадаємо, більше 130 резервістів оперативного резерву першої черги із різних районів Закарпаття завершують проходження навчальних зборів на Рівненському загальновійськовому полігоні. По завершенні зборів на них чекають масштабні бригадні навчання.

Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах