21887
13:46 3.052017

На Хустщині крадуть велосипеди, а в Ужгороді – люстри

Події 1281

d4871d50a205437cb568405e66ff94eaІз заявою про крадіжку велосипеда в поліцію Хуста звернувся 39-річний житель села Сокирниця Хустського району. Заявник повідомив про те, що він залишив на вулиці біля сільської амбулаторії свій велосипед «Мінськ», а коли повернувся, його вже не було.

Працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжку велосипеда скоїв 48-річний житель смт. Вишково Хустського району. Крадений велосипед у нього вилучено й після проведення відповідних слідчих дій буде повернуто власникові.

Із заявою про крадіжку люстри в поліцію Ужгорода звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що в її новобудову на вулиці Сурікова в Ужгороді проникли, зламавши замок на вхідних дверях. З приміщення невідомі викрали вживану люстру. Сума заподіяних збитків склала 200 гривень.

Працівники кримінальної поліції міста встановили, що крадіжку люстри скоїв 18-річний ужгородець. Цей юнак раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Цього разу він заліз, вибивши вхідні двері, в чужий будинок, де ніхто не проживає. Крадену люстру встиг продати. Кому саме, тепер з’ясовується, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах