20865
21:26 8.042017

Волейбольна команда закарпатської поліції здобула перемогу в обласному турнірі з волейболу «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017»

Події 3805

Закарпатська поліція  провела обласний турнір із волейболу серед збірних команд правоохоронців краю в спорткомплексі «Буревісник» в Ужгороді.

PM838image001

У змаганнях взяли участь волейболісти Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, управління Державної служби надзвичайних ситуацій області, Мукачівського прикордонного загону, Ужгородського батальйону Національної гвардії України та обласного Управління поліції охорони.

У фінальному поєдинку зійшлися поліцейські з рятувальниками, в результаті – перемогу святкували спортсмени ГУНП області. Третє місце вибороли волейболісти Мукачівського прикордонного загону. Кубки і медалі переможцям вручив начальник ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин.

Тепер команда поліції представить правоохоронців Закарпаття у Львові, де пройде ІІ етап турніру. «Кубок Міністра внутрішніх справ України-2017» в Києві розіграють кращі команди за результатами другого етапу відбору.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах