На Перечинщині горіла коптильня для м’яса
27 березня о 10:30 до рятувальників Перечинського району надійшло повідомлення про пожежу в коптильні для м’яса на вул. Визволення у с. Тур’ї Ремети. Сповістила рятувальників про пожежу власниця відповідного дворогосподарства, яка ще до прибуття вогнеборців, разом із сусідами, намагались самостійно ліквідувати пожежу.
Через пориви вітру вогонь з коптильні швидко перекинувся на надвірну споруду (сарай). Тож вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибули за викликом кинули усі сили, аби не дати полум’ю знищити надвірну споруду повністю. О 10:53 пожежу було локалізовано, а о 11:20 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі знищено коптильню та частково пошкоджено перекриття та покрівлю сараю на площі близько 10 кв. м.
Найімовірніше, до загорання призвело необережне поводження з вогнем господарки коптильні. Власниця споруди поставила коптити сало, при цьому належним чином не стежила за процесом приготування. У цей час жир із сала почав капати на дрова й запалив їх, внаслідок чого виникла пожежа, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися