21
11:23 9.032016

Смертельна різанина в Мукачеві

Події 1510

56de938ca7611-021013-212236-05724-2-640x427Непрості стосунки між людьми нерідко завершуються конфліктом. А коли тут ще замішана й ревність, то часто такі пригоди завершуються трагічно. Як приклад цього може бути випадок, який трапився 8 березня в місті над Латорицею.

У нічну пору в чергову частину Мукачівського відділу поліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що в його кімнаті лежить якась людина, яка, певніше за все, померла. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У будинку по вулиці Франка стражі порядку побачили тіло 37-річного чоловіка. навіть неозброєним оком було зрозуміло, що він пішов з цього світу не з власної полі. Про це красномовно свідчили поранення грудної клітки та шиї. Невдовзі оперативники з’ясувати й особу того, хто скоїв криваве злодіяння. Про це поліцейським розповіла жінка, яка вже більше року живе з мукачівцем у громадянському шлюбі. Під час розповіді правоохоронці почули, що у нічну пору до неї навідався в гості її колишній чоловік, щоби привітати жінку з 8 березня. Та в цей момент з кімнати вийшов її співмешканець і наказав гостеві чимшвидше забратися з квартири. У ході розмови благовірний заявив колишньому, що той не має права сюди приходити й вітати… У свою чергу гість заперечив опонентові заявивши, що прожив із цією жінкою вісім років, а тому має повне право її привітати. На ґрунті ревнощів розлючений 41-річний господар схопив з кухонної кімнати стілець і наніс ним кілька ударів своєму опонентові. Коли цього йому видалося замало, ревнивець взяв ножа й кілька разів ударив свого суперника в грудну клітку та шию. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Перелякана дружина сховалася в туалеті.

На своє виправдання підозрюваний сказав, що вони були напідпитку і його супротивник схопив ножа в ріки, щоби йому пригрозити. Та ґазда вирвав лезо, яким завдав гостеві смертельні рани.

Жінка надати коментарі нашому виданню відмовилася.

Як повідомили працівники поліції, речовий доказ вилучили, а підозрюваного у вбивстві затримали. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Розпочато слідство.

Іван ЛАДЖУН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах