19985
13:24 21.032017

У закарпатця вилучили карабін та дві гвинтівки

Події 1927

Під час санкціонованого обшуку будинку працівники поліції вилучили у 46-річного жителя села Волосянка Великоберезнянського району мисливський карабін з оптичним прицілом і дві гвинтівки

PM965image001

Вчора, 20 березня, працівники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Закарпатській області спільно з обласними слідчими та співробітниками Великоберезнянської поліції здійснили в будинку 46-річного жителя с.Волосянка санкціонований обшук за відповідним рішенням суду.

Під час обшуку в підсобному приміщенні будинку працівники поліції виявили й вилучили карабін з оптичним прицілом, а в гаражі – дві гвинтівки, схожі на малокаліберні. Офіційних документів на зброю власник не надав, а сейфа для зберігання зброї, як це передбачено законом, він не мав.

За фактом незаконного зберігання зброї поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Карабін і гвинтівки направлено на експертизу. Триває досудове розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах