18265
10:12 17.022017

18-річний мукачівець обікрав школярів

Події 1559

Мукачівські поліцейські затримали 18-річного юнака, який викрав в учнів місцевої школи два мобільні телефони та один планшет, які в подальшому продав. Крадене правоохоронці вилучили, за фактами крадіжок розпочато слідство

PM257image001

До мукачівських правоохоронців із заявою про крадіжку звернулися одразу троє учнів однієї з місцевих шкіл. Шестикласники повідомили, що у них з класного приміщення пропали мобільні телефони та планшет. Учні розповіли, що в той час вони знаходились на уроці фізкультури, а свої речі залишили у класі, який був не зачинений.

Поліція за вказаними фактами розпочала розслідування, у рамках якого співробітники кримінальної поліції Мукачева встановили та затримали особу, яка скоїла дані крадіжки. Ним виявився 18-річний хлопчина.

Працівники поліції встановили, що хлопець прийшов до школи, щоб забрати свого племінника. Хлопець виявив, що один із класів був не зачиненим, зайшов до нього і почав одразу нишпорити у ранцях та речах учнів. Так, знайшов два мобільні телефони марки, а також планшет, які викрав і продав.

Речові докази вилучено, наразі призначено товарознавчі експертизи. Вирішується питання про оголошення особі підозри за скоєння правопорушення передбаченого за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу Украіни, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах