17278
17:39 2.022017

Поліція охорони Закарпаття охороняє більше 400 тисяч об’ктів

Події 1600

І вдень, і вночі пильнують спокій та безпеку громадян поліцейські охорони Закарпаття. А позитивний відгук клієнта – найкраща їм нагорода.

1485868959116874001485868959

Працівники поліції охорони надають широкий спектр послуг: технічна та фізична охорона, швидке реагування на спрацювання кнопок «Термінового виклику поліції».

Деякі клієнти працюють з УПО Закарпаття вже більше п’яти років. За цей час вони мали змогу впевнитися в надійності та професіоналізмі працівників сслужби.

Ось що розповідають ті, хто довірили безпеку свого майна саме поліцейським охорони.

– Дуже приємно, що вже багато років поспіль працюємо зі справді відповідальними людьми, – каже директор одного з банків Дворський В’ячеслав.

– Поліцейські охорони гідно захищають наш спокій та майно наших вкладників. Систематично проходять підготовку та вишколи. Кілька разів проводили відпрацювання на об’єкті, імітоване пограбування. Тоді ми добряче налякали перехожих, але такі навчання, – вчать нас бути готовими до всього. Ніколи не виникало проблем зі спрацюваннями та оперативністю прибуття на об’єкт,- зазначив В’ячеслав Миколайович.

Сьогодні під надійною вартою поліції охорони не один банк в області. Також під охороною перебувають білше сотні ювелірних магазинів та ломбардів.

– Вже не перший рік під охороною УПО наш ювелірний магазин. Одного разу злочинці намагалися проникнути в приміщення, але, на щастя, поліцейські охорони спрацювали вчасно, злодія впіймали «на гарячому». Ми вдячні бійцям УПО, і не тільки за те, що врятували від крадіїв, а й за те, що з їх допомогою ми можемо бути спокійні,- зазначила працівниця ювелірного магазину пані Людмила.

Вже 10 років довіряє працівникам УПО свій бізнес та особисте помешкання пан Анатолій з Виноградівщини. Чоловік розповів, що до виконання своїх обов’язків поліцейські ставляться відповідально.

– Якось до мого дому проникли крадії, чимало коштовностей ми тоді позбулися, власне після цього я і вирішив встановити сигналізацію. На ринку багато охоронних фірм, але я надав перевагу саме поліцейській структурі, і знаєте ,ще жодного разу не пошкодував,- каже пан Анатолій.

-Так само і мій бізнес під охороною УПО. Протягом кількох років співпраці, поліцейським охорони доводилось виїжджати, адже маю невелике кафе, інциденти тут неминучі… Але у всіх випадках працівники Управління поліції охорони продемонстрували високий рівень: підготовленість співробітників, оперативність прибуття на спрацювання, – зазначив замовник УПО.

Сьогодні під захистом поліції охорони Закарпаття перебуває близько 4000 тисяч об’єктів. Серед них є квартири, офіси, магазини, великі торговельні центри, важливі стратегічні об’єкти та інші приміщення. Якщо і ви серйозно задумались про захист свого майна, не зволікайте, та звертайтеся за номером гарячої лінії:

0800502220

А також за номерами (за тарифами операторів мобільного зв’язку): 0970502220, 0730502220, 0990502220, інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах