15809
15:35 10.012017

Закарпаття втратило ще одного учасника АТО

Події 1492

timthumb-php7 січня 2017 року на 38 році життя обірвалось життя мужнього учасника АТО Сергія Панька з Тячева. Смерть спіткала чоловіка у місті Алушта, куди чоловік поїхав, аби освідчитись своїй дівчині-кримчанці.

Причиною смерті Сергія Панька послужила давня недуга – епілепсія.

Тіло захисника України з Криму до рідного Тячева привезла ритуальна служба, яку найняла ГО «Спілка учасників АТО «Патріот».

Через негоду, що вирує по всій Україні, поїздка була довгою та важкою. Їхала автівка ритуальної служби 25 км на годину, а ще кілька разів транспорт виходив з ладу. Три дні знадобилось, аби доставити тіло нашого побратима додому. Лише сьогодні о 4 годині ранку нарешті довезли труну з Сергієм до Тячева, – розповідає Василь Мінзат.

Завтра, 11 січня, о 13 год. к.ч. відбудеться поховання мужнього сина України – Сергія Панька, пише Tyachiv.com.ua

Як розповіли у райвійськкоматі, до лав армії Сергій Панько потрапив як мобілізований 2 лютого 2015 року. До 30 травня 2015 року він ніс військову службу як солдат у складі 128 бригади. Тячівець воював у Краматорську, Авдіївці та інших східних містах, що знаходяться у зоні конфлікту. Зокрема, тримав оборону поблизу шахти Бутівка та 10 лютого 2015 року, у день потужного обстрілу бойовиками Краматорська, виконував бойове завдання у місті.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах