13624
11:02 25.112016

У ДТП на Рахівщині загинула 18-річна дівчина

Події 1198

Сьогодні опівночі в смт.Ясіня Рахівського району автомобіль «Шкода Єті», за кермом якого перебувала 21-річна жителька м.Львова, зіткнувся з металевою опорою автомобільного моста. Від отриманих травм загинула 18-річна пасажирка. Жінка-водій та двоє молодих пасажирів опинилися в лікарні

pm742image001

Сьогодні вночі сталася автопригода з трагічними наслідками на автодорозі Мукачево-Рогатин в смт.Ясіня Рахівського району. Близько пів першої години ночі автомобіль «Шкода Єті», за кермом якого перебувала 21-річна жителька м.Львова, зіткнувся на швидкості лівою стороною з металевою опорою автомобільного моста.

Внаслідок зіткнення загинула 18-річна пасажирка, жителька Ясіня, яка сиділа на задньому сидінні. В лікарні з травмами різного ступеня важкості опинилася сама жінка-водій та двоє пасажирів віком 21 і 25 років.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило людські жертви, поліція розпочала кримінальне провадження. Машину затримано на спец майданчик. У водія взято кров на визначення стану алкогольного сп’яніння, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах