ko.net.ua

Екстрасенси розслідували вбивство молодої жінки у Перечині

7 червня у багатоповерхівці райцентру Перечин була вбита молода 43-річна жінка. Офіційні джерела одразу ж похвалилися, що «за гарячим слідом вбивство розкрили того ж дня працівники сектору кримінальної поліції Перечинського відділення спільно зі спеціалізованим відділом слідчого управління ГУНП в Закарпатській області та управлінням КП (карного розшуку) ГУНП в Закарпатській області». Затримали 16-річного сина покійної, який нібито вбив матір і зізнався у скоєному.

Йому пред’явлено підозру у вчиненні злочину за ч.1.ст.115 ККУ (Навмисне вбивство). Відтоді він перебуває в ІТТ Ужгородського ВП. Ведеться слідство.

Родичі, знайомі, сусіди, а також багато перечинців не вірили, що син зміг вбити рідну матір і сховати труп у диван. Почали звертатися по допомогу, написали листа й на телеканал СТБ, в якому просили екстрасенсів долучитися до розслідування.

– Сашко виріс на наших очах, грався з іншими дітьми у дворі. Він гарний високий хлопець. Мати його виховувала сама, дуже любила його. Ніхто не вірить, що він міг убити рідну матір. Видно, його залякали і він все взяв на себе. Екстрасенсам писали ціле літо. Добре, що приїхали. Сподіваємося, що дізнаємося правду, – розповіла мені одна із жительок будинку.

Вчора, 23 листопада, до Перечина приїхали ясновидці, експерт-криміналіст програми «Слідство ведуть екстрасенси» Наталія Костилєва. Перед будинками №39, 41 вулиці Ужгородської працювали екстрасенси та знімальна група телеканалу СТБ. Прийшли батьки покійної Тетяни, знайомі, сусіди. Було дуже багато людей.

Кореспондент «Карпатського об’єктива» теж була присутня. Я звернулася до продюсера програми дозволити зробити декілька знімків, але мені було відмовлено у зв’язку з таємницею слідства. Одна дівчина попередила, що «поширення інформації, поки ведеться слідство, карається законом».

Оскільки я законослухняна і не бажаю нашкодити слідству, то не писатиму, що бачила і чула. Але скажу, що від слів екстрасенсів у присутніх кров холола в жилах і мороз по шкірі йшов. Атмосфера була напруженою. Одна ясновидиця сказала, що це вбивство скоїли двоє людей – чоловік і жінка (присутні перешіптувалися, називали імена цього чоловіка і жінки), і що вона хоче зустрітися із сином покійної. Знімальна група та екстрасенси поїхали до Ужгорода, в СІЗО. За години три повернулися до Перечина, де продовжили свою роботу, яка тривала далеко за північ.

Тетяна Грицищук