135865
11:44 24.082024

На Берегівщині унаслідок ДТП загинув чоловік

Події 849

У селі Астей Берегівського району Закарпатської області сталася автопригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє отримали травми. За даним фактом поліція розпочала розслідування.

23 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Астей на вулиці Головній сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілими.

На місце події одразу ж виїхали співробітники Берегівського районного відділу поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини автопригоди.

Відомо, що 52-річний житель села Чома Берегівського району на автомобілі «Seat» разом із двома пасажирами прямували із Берегова в село Астей. Дорогою водій не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль кілька разів перевернувся та зніс огорожі будинку.

Внаслідок аварії водій транспортного засобу помер на місці події. Його пасажири — 33-річна мешканка села Геча та 55-річний житель села Велика Бакта отримали травми. Останнього госпіталізували до лікарні.

Поліцейські встановили, що усі троє громадян, перед тим як сіли в автомобіль, вживали алкогольні напої. За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Слідство триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах