134433
21:31 6.072024

В Іршаві затримали водія, який пʼяним наїхав на жінку-пішохода та втік з місця події: потерпіла загинула

Події 706

6 липня близько 11-ї години до поліції Іршави надійшло повідомлення про те, що у селі Кушниця невідомий скоїв наїзд на жінку та втік із місця автопригоди.

За викликом одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 1 Хустського районного управління поліції. Правоохоронці обстежили місце аварії, переглянули записи з камер відеоспостереження із прилеглих територій та з’ясували попередні обставини ДТП.

Відомо, що водій автомобіля «Chevrolet» проявив неуважність та допустив наїзд на 51-річну жительку села Лисичово, яка рухалась узбіччям у попутному напрямку автомобіля. Від отриманих травм жінка померла у кареті «швидкої».

Правоохоронці швидко встановили особу водія – 64-річний місцевий житель. На його пошуки орієнтували особовий склад відділення поліції та вже за 30 хвилин інспектори сектору реагування патрульної поліції спільно зі співробітниками слідчо-оперативної групи затримали чоловіка. Зʼясувалося, що за кермом він перебував у стані алкогольного спʼяніння.

Співробітники поліції помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Окрім цього, поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України, тобто залишення в небезпеці.

Слідство у справі триває. За скоєне зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах