134387
19:08 4.072024

У Львові закарпатець і запоріжець пограбували мешканця Тернопільщини

Події 414

Тепер їм “світить” позбавлення волі на строк від семи до десяти років, інформує поліціїя Львівської області.

Як встановили поліцейські, 1 липня близько 10.00 на вулиці Городоцькій у Львові двоє зловмисників підійшли до перехожого, 40-річного мешканця Тернопільської області, побили його, заволоділи мобільним телефоном та гаманцем з грошима в сумі близько двох тисяч гривень, після чого втекли.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисників та затримали їх в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особи затриманих встановлені – ними виявились 30-річний мешканець Закарпаття та мешканець Запорізької області віком 32 роки.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах