134294
16:11 2.072024

На Закарпатті внаслідок двох ДТП травмувалися неповнолітні діти

Події 344

В Ужгородському та Тячівському районах сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участі неповнолітніх. За фактами порушення правил дорожнього руху у поліції відкрили кримінальні провадження.

Перша автопригода сталася 1 липня о 19:50 у місті Чоп Ужгородського району – співробітники поліції отримали повідомлення про зіткнення легкового автомобіля з мотоциклом.

За викликом одразу ж прибули працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу поліції, які встановили, що 15-річний водій двоколісного транспорту марки «Spark» разом з 13-річним пасажиром рухались по одній з другорядних вулиць міста. Хлопець не переконався у безпечності маневру та виїхав на голову дорогу, де відбулося зіткнення з автомобілем марки «Ford», за кермом якого перебував 67-річний чоловік.

Внаслідок ДТП неповнолітні отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Друга аварія трапилася 2 червня опів на п`яту ранку в місті Тячів. Там 35-річна місцева жителька, рухаючись на автомобілі марки «Hyundai», зʼїхала за межі проїзної частини та допустила зіткнення з припаркованим на обочині транспортним засобом марки «Infiniti». У салоні авто «Hyundai» також знаходились 9-річний син водійки, 35-річна жителька селища Буштино та її 9-річна дочка.

У результаті зіткнення малолітню дівчинку та її мати доставили до лікарні з травмами.

Працівники поліції вилучили усі транспортні засоби та помістили на арештмайданчики.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. У справах буде призначено ряд експертних досліджень, задля встановлення всіх об’єктивних обставин ДТП. Слідство у справах триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області/

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах