134180
13:19 28.062024

На Закарпатті затримали переправницю з п'ятьма «клієнтами»

Події 592

На Закарпатті правоохоронці викрили на спробі незаконного переправлення п’яти чоловіків через українсько-угорський кордон 35-річну жительку села Грушово.

Зловмисницю затримали учора під час реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

Автівку, якою керувала «бізнесвумен» зупинили на околиці села Велика Бакта. Окрім водійки в транспортному засобі перебували п’ять пасажирів – двоє жителів Закарпаття, двоє жителів Дніпропетровщини та один житель Львівщини. Усі чоловіки мали намір незаконно перетнути кордон. За обіцяний безперешкодний перехід в Угорщину, кожен з чоловіків віддав жінці від 7 до 12 тисяч доларів.

Викриття зловмисниці здійснили співробітники оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Берегівського райвідділу ГУНП в Закарпатській області в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 332 КК (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Наразі особу затримано в порядку ст. 208 КПК України

Якщо її вину доведуть у суді, жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах