134079
17:45 25.062024

ДТП на Мукачівщині, у якій загинула дитина та травмувалися ще дві людини: підозрюваного водія взяли під варту

Події 473

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури 37-річному жителю Мукачівщини повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті дитини та травмування ще двох людей (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

У суді за доводами ювенального прокурора чоловіку обрали найбільш суворий запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внести заставу.

Йдеться про смертельну ДТП, що трапилася у п’ятницю, 21 червня, в с. Руське Мукачівського району. Правоохоронці встановили, що чоловік на автомобілі «ВАЗ» не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя, де допустив наїзд на трьох осіб – 27-річну жінку, немовля та 6-річну дівчинку. Остання від одержаних травм загинула на місці події, інші потерпілі були госпіталізовані та наразі перебувають у лікарні.

Одразу після аварії водія затримали та освідчили. У його крові виявили 2,34 проміле алкоголю.

Триває з’ясування усіх обставин аварії, розслідування здійснює СУ ГУНП в Закарпатській області. За скоєне винуватцеві ДТП може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах