133694
09:32 14.062024

Вбив брата на намагався втекти за межі області – мешканця Тячівщини взяли під варту без права на заставу

Події 612

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури 56-річному жителеві району повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства свого двоюрідного брата (ч. 1 ст. 115 КК України).

Закарпатця взяли під варту без права внести заставу.

Подія сталася у с. Терново, що на Тячівщині. Чоловіки проживали по сусідству та, як наразі відомо, між ними були тривалі неприязні відносини.

Тіло потерпілого виявили у його будинку. Медики підтвердили, що він помер від одержаного вогнепального поранення в голову. Правоохоронці встановили, що до скоєного причетний брат загиблого. Після вбивства він намагався виїхати за межі області, однак його викрили та оперативно затримали на території Рахівського району.

Наразі триває розслідування злочину, яке здійснює Тячівський райвідділ поліції. За скоєне чоловіку може загрожувати ув’язнення строком до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах