133346
10:56 1.062024

Вбивство жінки на Хустщині: підозрюваний у злочині чоловік перебуватиме під вартою

Події 1051

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури чоловік, підозрюваний у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), перебуватиме під вартою без права внести заставу.

Йдеться про подію, що трапилася минулого тижня у с. Довге Хустського району. Наразі відомо, що підозрюваний – 50-річний житель Берегівщини – того вечора гостював у свого знайомого, розпиваючи алкогольні напої. Тоді до будинку прийшла співмешканка фігуранта, з якою він посварився напередодні.

Маючи умисел на скоєння вбивства, закарпатець підготував кухонний ніж, а коли жінка зайшла в приміщення, – наніс їй близько десятка ударів. Від отриманих травм потерпіла померла на місці інциденту.

Встановлено, що на момент скоєння вбивства чоловік відбував іспитовий строк за попередній злочин – крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

Наразі за процесуального керівництва Хустської окружної прокуратури триває досудове розслідування.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах