131996
18:10 13.042024

На Закарпатті впродовж тижня запрацювали 6 поліцейських станцій

Події 617

На Закарпатті продовжується реалізація проєкту Міністерства внутрішніх справ та  Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Так, впродовж тижня в регіоні відкрили ще шість нових поліцейських станцій та представили 12 поліцейських офіцерів громади

У селищі Великий Березний поліцейську станцію розмістили за адресою вул.   Шевченка, 27. Там задля спокою та безпеки жителів Великоберезнянської громади  працюватиме поліцейський офіцер громади Олександр Пасіка.

Поліцейську станцію відкрили у Пийтерфолвівській громаді. Вона розташована за адресою —  с. Неветленфолу, вулиця Фогодов, 36. Там щоденно нестиме службу поліцейський офіцер громади Богдан Пронів.

Ще одну поліцейську станцію відкрили у Мукачівському районі, с. Ракошино, вул. Перемоги, 19. На ній жителям Великолучківської громади надаватиме поліцейські послуги офіцер Василь Канчій.

У Середнянській громаді поліцейську станцію відкрили у с. Ірлява, вул. Шевченка, 1. Там забезпечуватиме порядок поліцейський офіцер громади Дмитро Мондрич.

Поліцейські станції також відкрили у селі Сюрте та Лохово.

Окрім відкриття нових станцій цього тижня до вже діючих «пунктів безпеки» доєдналися правоохоронці, які закінчили спеціальне навчання та успішно пройшли конкурс, щоб стати офіцером громади.

У Жденіївській громаді заступив на службу Віталій Косач, в Ясінянській територіальній громаді – Юрій Геника, в Солотвинській – Іонель Ціпле, у місті Ужгород —  Іван Марченко, в Тур’є-Реметівській громаді – Іван Тороній, в Холмківській – Іван Качалаба, у Чопській громаді – Іван Столець, а також у Вишківській територіальній громаді – Іван Баран.

Усі правоохоронці вже приступили до виконання своїх обов’язків. Їх забезпечили всім необхідним обладнанням, в тому числі транспортними засобами. Вони щоденно працюватимуть для безпеки громадян, які проживають на ввіреній їм території.

Загалом в регіоні вже успішно функціонують 55 поліцейських станцій та віддано несуть службу 70 поліцейських офіцерів громади.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах