131488
11:26 27.032024

На Закарпатті поліція ліквідувала канал незаконної переправи через кордон військовозобов’язаних чоловіків

Події 483

Оперативники міграційної поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області отримали інформацію про те, що житель села Сюрте Ужгородського району причетний до незаконної переправи військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон України.

Для викриття та припинення його протиправної діяльності поліцейські у співпраці з прикордонниками ініціювали та провели заходи, за результатами яких встановили, що зловмисник саме готується переправити до Словаччини чергового клієнта. Фігурант за допомогою таксі доправив клієнта у максимальній близькості до лінії кордону, проінструктував про подальший маршрут та отримав взамін 2 тисячі доларів США. Слідчі Відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, повідомили фігурантові про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Окрім цього, вчора в суді відбувся розгляд клопотання слідчого щодо запобіжного заходу для підозрюваного: суд обрав йому нічний домашній арешт. У справі триває досудове розслідування.

Про це повідомляє Поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах