130910
12:02 10.032024

Житель Перечинщини викрав мотоцикл сусіда, а потім тікав від поліцейських лісовим масивом

Події 726

На Закарпатті оперативники Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції розшукали та затримали зловмисника, який викрав від односельчанина мотоцикл. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство.

Вчора вночі до поліції надійшло повідомлення про зникнення мотоцикла у мешканця села Дубриничі.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції, працівники якої провели першочергові заходи та встановили, що до дворогосподарства 55-річного заявника таємно проник невідомий чоловік, який сів за кермо мотоцикла «Спарта» і поїхав у невідомому напрямку. Особу угонщика швидко встановили. Ним виявився 19-річний раніше судимий за аналогічні злочини сусід потерпілого.

Дану інформацію одразу передали усім екіпажам поліції. Незабаром фігуранта помітили в селищі Великий Березний співробітники групи реагування патрульної поліції, які намагалися його зупинити, проте він покинув мотоцикл і втік у напрямку лісу.

В результаті безперервного переслідування зловмисника було затримано.

Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Наразі йому вже повідомили про підозру.

Викрадений мотоцикл поліцейські повернуть потерпілому.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах