130461
17:30 25.022024

На Ужгородщині трапилась смертельна ДТП: 1 людина загинула, 6 — травмовані

Події 802

Слідчі відділу поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції встановлюють всі обставини дорожньо-траспортної пригоди, що сталась на Ужгородщині та в якій загинув 32-річний чоловік

Напередодні о 19:33 на службу «102» надійшло повідомлення про дорожньо-траспортну пригоду, яка сталася на автошляху «М-25», неподалік міста Чоп Ужгородського району. Там зіткнулися легковий автомобіль та гужова повозка.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 34-річна водійка авто марки «Volkswagen» рухалась зі сторони міста Чоп у напрямку населеного пункту Червоне. У цей час на неосвіченій ділянці дороги по середині смуги руху знаходилась гужова повозка, з якою жінка допустила зіткнення.

Внаслідок аварії 32-річний закарпатець, котрий знаходився у повозці, загинув на місці події. Шестеро людей, віком 59, 39, 12 та 7 років, травмувалися. У тому числі й водійка, а також 10-річна дитина, яка знаходилась у гужовій повозці. Їх госпіталізували до лікарні із травмами різного ступеня важкості.

Жінку, яка керувала автівкою, освідували — за кермом вона перебувала тверезою.

Дані відомості слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

У справі буде призначено низку експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії. Слідство триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах