ko.net.ua

На Прикарпатті через негоду закрили всі навчальні заклади

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов (снігопади, хуртовини) у Івано-Франківській області призупинено роботу у всіх дитсадках, школах, ПТУ і рекомендовано призупинити в вузах.


Відповідне рішення прийнято обласною владою, повідомляє прес-центр Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Зазначено, що 13 листопада під керівництвом голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо проведення заходів, пов’язаних з негодою.
Також здійснюються заходи з прибирання повалених снігом дерев.
«За підсумками засідання прийнято рішення призупинити навчальний процес в дошкільних навчальних закладах, загальноосвітніх, заміських навчальних закладах, закладах професійно-технічної освіти. Закладам III-IV рівня акредитації рекомендовано здійснити аналогічні заходи », – йдеться в повідомленні.
Керівникам районів і міст області доручено здійснити заходи щодо перевезення породіль до медичних закладів, а також забезпечити перебування в умовах стаціонару при необхідності хворих, які перебувають на методах замісної ниркової терапії (гемодіалізу).
Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, в Україні на всій території снігопади і хуртовини триватимуть до 17 листопада.