12936
18:13 13.112016

30 тисяч «неоподаткованих» курей викрили на закарпатському підприємстві

Події 1761

У Закарпатській області співробітники податкової міліції викрили посадових осіб підприємства, які ухилились від сплати податків.

212404_1

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив перший заступник голови в ДФСУ Сергій Білан.

З його слів, в ході розслідування кримінального провадження було встановлено, що керівники підприємства, яке займається вирощуванням зернових, бобових і насіння олійних культур, навмисно не відобразили в бухгалтерському обліку та податковій звітності операції з реалізації молодняка домашньої птиці.

Зазначається, що такі дії дозволили зловмисникам ухилитися від сплати податку на додану вартість і податку на прибуток на загальну суму понад 4,6 мільйона гривень, що є особливо великим розміром.

“В результаті проведених чотирьох обшуків в офісних та виробничих приміщеннях, а також за місцем проживання засновника та директора підприємства було виявлено поголів’я домашньої птиці в кількості 30 тисяч голів, 30 інкубаційних камер на 40 тисяч яєць кожна, чорнові записи, фінансово-господарські документи, а також невраховані накладні на реалізацію продукції,” – повідомив С.Білан.

Наразі, товари описані, готується клопотання про арешт виявленого.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах